Qui som?

 

Logo llarg 2014

AVAFES, com el seu nom indica, és una associació destinada a l’atenció de la fauna exòtica i salvatge.

Va ser creada l’any 1989 per un petit grup d’estudiants de veterinària de l’Universitat Autònoma de Barcelona als quals tractar sempre amb gossos rabiosos, gats amb síndrome urèmic, vaques boges, porcs amb pesta… els va fer preguntar-se: dofins, óssos, iguanes, lloros i altres espècies exòtiques o salvatges, no emmalalteixen mai? Per sort la resposta a aquella pregunta era: SÍ!!

Aviat també se’n van adonar que els centres de recuperació no comptaven amb assistència veterinària, per la qual cosa van començar els convenis de pràctiques amb altres centres de recuperació que aquests pioners coneixien.

Poc a poc, la xarxa de l’associació es va extendre per la geografia peninsular entre les facultats de veterinària d’Espanya i el nombre de socis i simpatitzants en aquesta disciplina va començar a créixer. AVAFES va construir una entitat estructurada i definida.

Avui dia AVAFES segueix amb l’objectiu de divulgar, compartir i ampliar els coneixements de la veterinària d’exòtics i salvatges.

Seguirem treballant per aconseguir-ho.

¿QUIENES SOMOS?

AVAFES, como su nombre indica, es una asociación destinada a la atención de la fauna exótica y salvaje.

Fue creada el año 1989 por un pequeño grupo de estudiantes de ve

logoletras

terinaria de la Universidad Autónoma de Barcelona a los que tratar siempre con perros rabiosos, gatos con síndrome urémico, vacas locas, cerdos con peste… les hizo preguntarse: delfines, osos, iguanas, hámsters, loros y otras especies exóticas o salvajes ¿no enferman  nunca? Para su alegría la respuesta a esa pregunta era ¡Sí!

Pronto también se dieron cuenta que los centros de recuperación no contaban con asistencia veterinaria, por lo que empezaron los convenios de prácticas con otros centros de recuperación que estos pioneros conocían.

Poco a poco, la red de la asociación se extendió por la geografía peninsular, se extendió por las facultades de veterinaria de España y el número de socios y simpatizantes en esta disciplina empezó a crecer. AVAFES constituyó una entidad estructurada y definida.

Hoy en día AVAFES sigue con el objetivo de divulgar, compartir y ampliar los conocimientos de la veterinaria de exóticos y salvajes.

Seguiremos trabajando para conseguirlo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s