MOLT BON ESTIU I NOVETATS PEL CURS QUE VE!

Posted: June 8, 2014 in Uncategorized

Dimecres passat la Directiva d’AVAFES Barcelona va donar per finalitzat el curs 2013-14, fent l’última reunió, acomiadant els de 5è i decidint la nova junta.

Un any força actiu del qual tots en fem una valoració positiva, destacant activitats com l’Inter-AVAFES a Barcelona, excursions d’avistament de fauna salvatge per Catalunya, els curs de El Rol del Veterinari en Centres de Recuperació i Fauna Salvatge i el curs de Primatologia, jornades pràctiques de Teleinjecció i Indentificació d’Egagròpiles, moltíssimes xerrades sobre salvatges i exòtics, entre d’altres. Esperem que el curs que ve puguem seguir oferint-vos moltes més activitats i sobretot, volem escoltar la vostra opinió per saber quins són els vostres interessos i què us agradaria que fes l’associació, per poder anar millorant any rere any.

És per això que AVAFES Barcelona, a part de disposar de grup i usuari de Facebook, el blog i l’adreça electrònica per facilitar aquest feed-back, procurarem ser més actius al compte de TWITTER on hi posarem notícies relacionades amb fauna salvatge, novetats i algunes sorpreses més. Estigueu atents! A més, de cara l’any que ve, ja tenim organitzada una sortida a la FUNDACIÓ MONA precedida d’una xerrada sobre la labor d’aquesta fundació i la problemàtica de la tinença de primats en captivitat. Properament us donarem més informació, no hi falteu!

Moltes gràcies a tots els participants i, sobretot, els socis que ens ajuden a tirar endavant l’associació, sense vosaltres no seria possible. Arturo, Arancha i Aida, moltíssimes gràcies per tot!! La directiva us trobarà a faltar!

Imatge

Comments
  1. ANA says:

    Continuareu fent cursos per obtenir crèdits de lliure elecció?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s