El curs de març, tot un èxit!

Posted: March 14, 2014 in Uncategorized

foquesEl passat cap de setmana del 7 al 9 de març es va dur a terme el curs “Rol del veterinari en zoològics i centres de recuperació”, organitzat per AVAFES Barcelona amb el patrocini del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya. El curs, realitzat a la sala d’actes de la Facultat de Veterinària de la UAB, va comptar amb al voltant d’uns 70 assistents, units per un objectiu comú: informar-se i ampliar els seus coneixements sobre les tasques i responsabilitats que té un veterinari tant en un zoològic com en un centre de recuperació de fauna, quines diferències hi ha entre ambdues entitats i com es poden complementar. El curs va consistir en ponències molt diverses en què es va tractar la gestió i regulació legal dels zoològics i centres de recuperació, estrès i indicadors de benestar en animals en captivitat, mètodes de diagnòstic com la termografia i especialitats aplicades en animals salvatges com ara la traumatologia, l’oftalmologia, la fisioteràpia, l’anestèsia, l’acupuntura i teràpies alternatives. També cal destacar les ponències més aplicades a la pràctica, en què diversos veterinaris explicaven la seva pròpia experiència com a treballadors en un centre de recuperació de foques a Holanda, el Bioparc de València, el GREFA, Torreferrusa i en projectes de conservació de la trenca, la gasela, el voltor negre i el tritó del Montseny, entre d’altres.

Donem les gràcies a tots els ponents per voler col·laborar amb nosaltres, als assistents i socis i a tothom que ha fet possible aquest curs. Tot un èxit!

Comments
 1. Pilar Soriano says:

  Hola, en marzo hice el curso de “rol de un veterinario en parques zoológicos”. Quería saber si el diploma me lo podéis enviar x correo postal.

  Gracias

  Enviado desde mi Windows Phone ________________________________

  • Hola Pilar, mejor que pases a recogerlo (puedes mandarnos un mail y quedamos en un día que te vaya bién). Si no es posible, mándanos tu dirección por mail y te lo mandaremos cuando podamos.

   Gracias.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s